Konkurs "Polski Producent Żywności"
W dniu 22 lutego br. w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym w Łodzi przy al. Politechniki 2, odbędzie się jak corocznie wojewódzki etap konkursu Polski Producent Żywności.
Podobnie jak w latach ubiegłych, producenci biorący udział w konkursie będą prezentować swoje produkty na stoisku Województwa Łódzkiego podczas targów „Regiony Turystyczne – Na Styku Kultur” w dniach 22-24 lutego br. Udział w konkursie połączony z prezentacją firm podczas międzynarodowych targów daje możliwość promocji wśród potencjalnych klientów z terenu województwa, kraju, a także zagranicy.
Producenci nominowani przez Kapitułę będą mogli wziąć udział w ogólnokrajowym etapie konkursu. Spośród uczestników wojewódzkiego etapu przedstawiciel Zarządu Województwa Łódzkiego i Departamentu Rolnictwa i Ochrony Środowiska wybiorą przedsiębiorstwo, które otrzyma nagrodę Marszałka Województwa Łódzkiego dla Innowacyjnego Producenta Żywności. Uroczyste wręczenie nominacji i nagrody odbędzie się w dniu 22 lutego br. o godz. 1600
Więcej informacji znajduje się na stronie www.nastykukultur.pl